Boven Natuurlijk
Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing blog marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..Ziel en Sound is een meditatie vorm waarbij je bewust gebruik maakt van je stem, en in je lijf ervaart wat het gebruik van jouw klank  en dat van anderen met je doet. Alles is vibratie, en omdat je eigen stem van binnenuit trilling in je lijf teweeg brengt, is dit een heel krachtige manier om meer bewust zijn te krijgen.  Hiermee kun je verandering in  jezelf ondersteunen. Bijvoorbeeld door het doen van een klank affirmatie.

Tijdens de meditatie gaan we aan de hand van een onderwerp op onderzoek in ons lijf. We doen dit lopend zittend, en soms ook liggend. We doen het alleen, gericht op ons zelf, maar ook observerend en soundend met elkaar. Met z’n tweeën  of met de hele groep.


Om mee te doen, hoef je geen mooie stem te hebben, of te kunnen zingen. Het gaat er hier niet om hoe mooi het allemaal is. Net als het leven, kan de stem een rauwe rand hebben of “out of tune” zijn.  Er zijn soms ook geen woorden te vinden voor hetgeen je ervaart/voelt, en dan is klank een fantastisch middel om  het  naar buiten te brengen. Hier is in de Ziel en Sound meditatie ruimte voor.

Waar en wanneer is de ziel en sound meditatie?

Donderdag:  Momenteel ben ik aan het kijken/voelen hoe verder te gaan met Ziel & Sound

Tijd:               20.00 uur - 21.30 uur met eventueel wat uitloop

Plaats:           Kuna Ludado - Brinkgreverweg 122 - Deventer

Bijdrage:      €12,50 per avondZiel en Sound klank meditatie