Boven Natuurlijk
Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing blog marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..Hallo hier Marjanne

Mijn leven kenmerkt zich door de zoektocht naar wie ik ten diepste ben. Niet naar wie ik geacht wordt te zijn, door mijn opvoeding, mijn leraren, belangrijke personen, de media,  mode verschijnselen… En hoewel ik me aardig bewust ben van mijn gedrag, verval ik af en toe toch in oude patronen.


Jaren ben ik bezig geweest met allerlei patronen in mijzelf te ontrafelen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gedaan.  Met mijn opleiding tot Rebalancer kwam ik in contact met mijn levenslange verlangen. Namelijk een diepe verbinding met de ander. En daar waar ik eerder ervaarde dat de ander niet in verbinding was, kon ik ervaren dat  ik door oude pijn ook niet altijd in verbinding ben. En is er dus veel in mij geheeld, en herkenbaar geworden. Hiermee heb ik nu een keus in mijn reactie op de ander. Het is zo mooi om niet langer de speelbal van je eigen onbewuste patronen te zijn. Dit is iets dat ik de ander ook graag wil laten ervaren, door middel van Rebalancing.


En uit ervaring weet ik dat wanneer je met ziekte te maken hebt, Rebalancing je een anker kan brengen, waarmee je kunt blijven staan te midden van de storm. Misschien kun jij ook een anker gebuiken, of heb je behoefte aan aandacht, en ontspanning…..


Ik ontmoet je graag een keer in mijn praktijk.Lieve groet,

Marjanne