Boven Natuurlijk
Home lichaamsgericht coachen massage blog marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..Hallo hier Marjanne

Mijn leven kenmerkt zich door de zoektocht naar wie ik ten diepste ben. Niet naar wie ik geacht wordt te zijn, door mijn opvoeding, mijn leraren, belangrijke personen, de media,  mode verschijnselen… En hoewel ik me aardig bewust ben van mijn gedrag, verval ik af en toe toch in oude patronen.


Jaren ben ik bezig geweest met allerlei patronen in mijzelf te ontrafelen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gedaan.  Ben ik door ziekteprocessen gegaan, en heb ik doorvoeld wat het is dat ik werkelijk nodig heb. Er is veel in mij geheeld, en herkenbaar geworden. Hiermee  ben ik vrijer geworden in alle keuzes van mijn leven….

En dus heb ik ervoor gekozen om naast mijn praktijk weer te gaan werken in de gezondheidszorg. Wat me veel verbinding brengt, en voldoening.


Ik ben mijn eigen beste vriendin geworden, terwijl ik eerder mijn eigen vijand kon zijn. En tjonge wat maakt dat een verschil. Heb jij ook behoefte aan verandering, of wil jij een diepe ontmoeting met jezelf?

Ik ontmoet je graag een keer in mijn praktijk.Lieve groet,

Marjanne