Boven Natuurlijk
Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing blog marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..Opleidingen

Naast het verlangen er te kunnen zijn voor mijn medemens, heb ik in eerste instantie alle opleidingen gedaan, om er zelf “beter” van te worden…. Zo begon het ooit in een heel gevoelige tijd met Intuïtief traject in Nijmegen. Ik had meer zicht nodig op wat alle energie doet, omdat ik overladen werd met informatie. Onzichtbare,  maar wel voelbare informatie.

Het werken met het menselijk lichaam in de vorm van masseren, gaf me zoveel voldoening, dat ik besloot er diverse opleidingen in te doen. Al die aanrakingen hielpen me te voelen hoe het in mij was. Het aanraken van anderen gaf me ook heel veel inzicht in hoe emotionele pijn, het lichaam vastzet.

Een aantal spirituele opleidingen versterkten eigenlijk alleen maar het etherische aspect, wat ik van nature al had. Dus toen ik na het heengaan van mijn broer een cursus ging volgen in rebalancing, was ik aangenaam verrast dat ik zoveel aarde ervoer. Wat mij bracht bij de basis in mijzelf. Een basis die ervoor heeft gezorgd dat ik, nadat ik de diagnose kanker kreeg, me sterker ging voelen dan ooit, en mijn natuurlijke pad ben gaan volgen op weg naar genezing.

Mijn opleiding in rebalancing heeft gemaakt dat ik bij diep verborgen stukken trauma heb kunnen komen. Stukken waar ik, wanneer ik de diagnose kanker niet had gekregen, ooit naar toe had kunnen gaan. Ik ben mijn lichaam dan ook dankbaar dat ik op deze manier mijzelf steeds meer leer kennen. Naast het voelen van angst, boosheid, verdriet en wat al niet meer.  Dus echt leven inclusief alles wat mooi en minder mooi is!

En doordat ik in de diepte kan zijn, kan ik anderen ondersteunen om daar ook eens een kijkje te nemen. Het lichaam heeft ons zoveel te vertellen… Wil je weten wat jouw lichaam te vertellen heeft? Maak dan eens een afspraak met me…