Boven Natuurlijk
Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing blog marjanne


Boven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..


Visie Marjanne

Mijn leven kenmerkt zich door de zoektocht naar wie ik ten diepste ben. Niet naar wie ik geacht wordt te zijn, door mijn opvoeding, mijn leraren, belangrijke personen, de media,  mode verschijnselen…

En soms is dat een hele klus, maar ik ben heel blij met het pad dat ik loop. Het ontdoet me van veel schijn. Het laat mijn echtheid steeds meer naar voren komen. Als een zon die door de wolken breekt. De zon die niet altijd zichtbaar is, maar wel continue aanwezig. Het laat me de gevoelens ervaren die ik eerder liever niet voelde, en die het wolkendek vormden dat de zon tegen hield.


Mijn verlangen is een wereld die vrij is van schijn. Vrij in vorm, en vrij in uitdrukking. Vrij om te zijn wie je bent, zonder een ander in de weg te staan van wie hij is. Want vrijheid is groei, expansie.  Mijn gevoel is dat we allemaal hier zijn, om onze eigen waarheid te leven. Een waarheid gevoed vanuit onze ziel. Om onze eigen ervaringen met het leven op aarde te hebben.


Met allemaal onze eigen, en toch verschillende ervaringen, vormen wij samen één complete ervaring. Wij kunnen allemaal de zon zijn, en samen onze eigen waarheid stralen. Naast elkaar. De ander evenveel gunnen als ons zelf. Onbeperkt…  Respect-vol ten aanzien van alle leven op aarde. Want diep gevoeld respect werkt helend. En als wij als mensen helen, heelt de aarde mee……


Vanuit deze visie werk ik graag met mijn medemens.  Ik ben benieuwd naar wie jij bent, en wat jou drijft. Want wat is jouw ware natuur?