Boven Natuurlijk
Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing blog marjanne

Boven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Het lichaam heeft je  zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren…..Ervaringen

R.S.

Na onze Rebalancing sessie gebeurde er iets heel bijzonders. Het was of de spanning eerst heel nadrukkelijk voelbaar werd in mijn lijf. Het duurde telkens 2 dagen, en dan zakte het weer een stuk lager, alsof het langzaam mijn lichaam verliet. Ik heb daarna geen migraine meer gehad.


E. J.

Mede dankzij jouw fijne behandelingen kan ik weer steeds beter bij mijn gevoel en intuïtie. Mijn diep gevoelde dankbaarheid naar jou voor je behandelingen, ze hebben ervoor gezorgd, dat ik iets heel ouds aan het doorbreken ben.


Daan:

Superplezierig en respectvol. Luisterend, meelevend. Goed voorbereid. Weet snel een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren. Echtheid, Aanwezigheid, Inlevingsvermogen, Intuïtief.

Gevoel voor humor. Menselijkheid.

Ik had vooraf vrijwel geen idee van wat rebalancing is. Ik ben diep onder de indruk van de vijf ‘reizen’ die ik naar mijn diepste binnenste heb gemaakt. Het zou heel mooi zijn als rebalancing wat meer bekendheid zou krijgen, zodat meer mensen hier baat bij kunnen hebben!


Xandra:

Het zelfonderzoek maakte heel wat los in mijn lichaam. De aanraking daarna, maakte dat ik bepaalde dingen nog beter kon voelen en nog dichter bij de emoties kon komen. Hiermee kon de energie weer vrij gaan stromen. Het contact was erg prettig. Marjanne is heel rustig, heeft veel geduld en maakt dat alles er mag zijn. Je open stellen voor jezelf lukt daardoor ook prima. Ik heb meer contact met mijn innerlijk kind stuk gekregen, en meer inzicht gekregen in mijn overlevingsmechanismes en wijsheid van het kleine meisje in mij.


I.P.:

Ik kwam door de sessies bij Marjanne, meer in contact met mijn lichaam en mijn voelen. Het heeft me in laten zien, hoezeer wij in deze westerse maatschappij gericht zijn op onze ratio, onze mind. Terwijl het voelen in je lichaam je zoveel extra kan brengen.

Marjanne straalt rust uit, en is heel open in haar benadering. Ze is oprecht nieuwsgierig wat er in mij leeft. Ze kan je op je gemak stellen, is niet oordelend, stelt zich kwetsbaar op. Ze begeleidt jou in je proces en laat jou leidend zijn.


Bianca:

Er kwam een beeld naar voren van mijn overleden broer, waar ik nog mee zat. Ik heb het door de rebalancing een plek kunnen geven. De zachtheid in de aanraking was heel prettig. Ik was verrast dat er zoveel naar boven kwam.


L.B:

Vanaf de vierde sessie voelde ik me heler. De rebalancing sessie was een flinke stap op de terugreis naar mijn ware zelf.